HIBA a szerever működésében!!!!!!!!!!!!!!!!!!! INFRASZAUNA | Fekvő infra szauna
Infraszauna | infra szauna | fekvő infraszauna
Infraszauna főoldala| www.infraszaunaszakerto.hu

Hogyan válassza ki Ön a saját infraszaunáját?

Hogyan válassza ki Ön a saját infraszaunáját?

Több mint 20 tippet és tudnivalót ismerhet meg a legújabb "Hogyan válasszak infraszaunát" című cikksorozatban, mely segíteni fog az infraszauna kiválasztásánál.

Garantálom, hogy a cikkek elolvasása után, Ön a legfrissebb információk birtokában, a legjobb szaunát tudja kiválasztani Önmagának és családjának!

  

Infraszauna: az egészség forrása. De hogyan is működik a távoli infravörös szauna?

Az infraszauna távoli infravörös (FIR szauna) sugarakat bocsát ki. A távoli infravörös hő tulajdonképpen az energia olyan formája, amelyre minden élőlénynek szüksége van az egészséges élethez. Ha szervezetünk a napsugarakon keresztül nem jut elegendő infravörös fényhez, akkor betegek és depressziósak leszünk.

A bolygónkon fellelhető minden életformának (állatok, növények, emberek) szüksége van erre a bőséges távoli infravörös fényre, hogy egészséges maradhasson.

Ezért ajánlott mindenki számára az infraszauna rendszeres használata.

Infraszauna alkalmazásának területei: Fogyás és alakformálás, bőrszépítés, narancsbőr eltüntetése, immunrendszer erősítése.

Az infraszaunák az infra tartományban sugároznak.

A távoli infravörös sugarak teljesen biztonságosak.
A távoli infravörös sugarak teljesen
biztonságosak.

A sugárzó hő körülvesz és behatol izületeinkbe, izmainkba és szöveteinkbe, ezzel felgyorsítva az oxigéncserét, javítja a vérkeringést. Az infraszauna erőteljesen méregteleníti sejtjeinket, különösen a zsírszövetekben található sejteket. Szervezetünk a káros és mérgező anyagokat ezekben a zsírsejtekben tárolja, mint például a koleszterint és a nehézfémeket.

Az infraszauna sejtszinten fejti ki a méregtelenítő hatását...

Az infraszaunák így a méregtelenítés egyik legjobb eszközei. A fekvő infraszauna talán az egyik leghatásosabb az összes infraszauna közül, hisz fekvő helyzetben,  a szív megterhelése nélül történik a test sejtszintű méregtelenítése. Így a fekvő infraszauna használata mindeki számára biztonságos. Az infrasugárzás teljesen egyenletesen éri a testünket.

 

Infraszauna | Solocarbon fűtőbetét a legújabb infrasugárzó!

Ha a készüléket rendeltetésének megfelelően használjuk, akkor ennek a gyógymódnak semmilyen káros mellékhatása nincs. (Kórházakban is alkalmazzák ezt a gyógyító fényt!)


Az infraszauna a test természetes gyógyulását segíti elő, tökéletes megoldást jelenthet Ön számára egy boldogabb és egészségesebb élet eléréséhez.

 

Minden infraszauna egyforma?

A válasz: Nem, mivel nem mindegy mekkora a kibocsátott infravörös sugarak hullámhossza és mekkora felületen sugároznak a fűtőbetétek!

A leghatékonyabb infraszauna a napsugárszauna mely igen szűk és teljes testfelületen sugároz, így a hatása is sokkal intenzívebb!

Az infravörös hő természetes forrása a Nap, nélküle nem létezne élet a Földön. A napsugárzásnak egy nagyon szűk, 8 és 14 mikron közötti tartományát nevezik biofénynek, biosugárzásnak vagy érlelő fénynek és ezt a tartományt hasznosítja a napsugárszauna (sunlightsauna) is.

Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatás ekkor a legerősebb, mert a spektruma az emberi test saját sugárzása (9,4 mikron) közelében van. Ekkor rezonancia alakul ki, nő a sejtjeink vibrációja, aktivitása.

A sugárzás nem csak a bőr alsóbb rétegébe jut el, hanem testünkbe is behatol, 4-6 cm mélységben.  Ilyen sugarakat bocsájt ki a napsugárszauna! Ezért olyan hatékony az alkalmazása a fogyasztó és méregtelenítő kúra során!

Az Infraszauna - napsugárszauna használata előtt és után

Azt az infraszaunát, melynek infrasugárzása megegyezik az emberi test saját sugárzásával, így a hatása többszöröse a hagyományos infraszaunának, napsugárszaunának nevezzük. Jelenleg ez a leghatékonyabb infraszauna.

A Sunlight Saunas által alkalmazott szénalapú SoloCarbonTM fűtőbetétek ebben az igen szűk hullámhosszúságú tartományban sugároznak.

Dr. Török Szilveszter professzor úr véleménye a napsugárszaunáról...

(Infraszaunák: Tanusítványaink,  fűtőbetéteinket Japánban, Osakában vizsgálták be, mely egyedülálló a világon!).

Az infraszauna jótékony egészségügyi hatásai

 • Relaxáció
  A napsugárszauna elvén működő infraszauna a lehető legnagyobb relaxációs élményt nyújtja
 • Fájdalomcsillapítás
  Csillapítsa a hát-, nyak- és ízületi fájdalmait a FIR sugárzás hőterápiája segítségével. Az infraszauna jelentősen csökkentheti az izomhúzódásokat is.
 • Súlycsökkentés
  Égessen el 6-800 kilokalóriát egy 30 perces szaunázás alatt. Ez önmagában is nagyon eredményes fogyókúra, de nagymértékben segíti más edzési és fogyasztási módszer sikerét is. Az infra típusú szauna rendszeres használata bizonyítottan az egyik legjobb fogyasztó módszer!
 • Vérnyomáscsökkentés
  Klinikai tanulmány is igazolja, hogy az infra szauna többszöri használata csökkenti a vérnyomást.
 • Vérkeringés
  Az izmok melegítése növekvő véráramlást eredményez, ami hasonló ahhoz, amit egy edzéssel érhetünk el. Így az infraszauna sportolás előtti bemelegítésre is használható.
 • Bőrtisztítás
  Rendelkezhet egy saját személyes szépség-szalonnal! A távoli-infravörös terápia tökéletesen elegendő egészséges, ragyogó bőr megőrzéséhez! Nincs kellemesebb módszer bőrünk megtisztítására mint az  infraszauna!

A SunlightSaunas infraszauna (napsugárszauna) előnye a hagyományos infraszaunákkal szemben.

Sunlight Saunas infraszauna: bizonyítottan jelentős vérnyomáscsökkentést idéz elő.
Sunlight SaunasTM infraszauna:  bizonyítottan
jelentős vérnyomáscsökkentést idéz elő.

A. Egyedül ezt a technológiát tesztelték klinikailag. A British Columbia Egyetemen készült tanulmány termékeink sokoldalú hatékonyságát igazolja, és jelentős vérnyomáscsökkentő hatást állapítottak meg a Missouri Kansas City Egyetemen is.

Sok más cég bizonyítékok nélkül állítja magáról a hatékonyságot, ami olyan, mintha nem ellenőrzött vállalatoktól vásárolna generikus gyógyszereket. A közelmúltban jelent meg egy cikk a BusinessWeek magazinban, amely szerint az ilyen cégek által gyártott termékek - bár kétségtelenül olcsóbbak - nemcsak nem használnak, de még veszélyesek is lehetnek.

B. Az egyik vizsgálat kimutatta, hogy a SOLOCARBONTM - bármilyen más fűtőelemmel ellentétben - 3 fokkal növeli a test belső hőmérsékletét, ami erőteljesebb átmelegedést és sokkal nagyobb hatékonyságot biztosít.

C. A távoli infravörös tesztelést Japánban, Osakában végezték. Ilyen vizsgálatot csak egyetlen másik (egy japán) cég végeztetett. A vizsgálat kiváló hatékonyságú távoli infravörös sugárzást mutatott ki.

D. Egyedül a mi infra szauna termékeinket tesztelte harmadik fél környezetvédelmi biztonság szempontjából: azok semmilyen káros hatást nem mutatott ki.


Hisszük, hogy a infraszaunáink előnyei önmagukért beszélnek:

 • klinikailag igazolt gyógyító hatások

 • a test teljes átmelegedése 20 percen belül

 • mélyebb behatolás a bőr alá (akár 4 cm -ig is)

 • hatékonyabb méregtelenítés a távoli-infravörös fűtési technológiával

 • karbantartást alig igényel

 • szabványos elektromos csatlakozódugó

 • gyors összeszerelés szerszám nélkü

 • hordozható és percek alatt szétszedhető (hihetlen, de ez nem csak a fekvő infraszaunára, hanem a kabinos infraszaunára is igaz a mágneses illesztésnek köszönhetően!)

 

Milyen további előnyöket nyújt az Ön  számára a Sunlight Saunas infraszauna?

Infraszauna | fekvő infraszauna

A Sunlight Saunas infraszaunáiban a nagyfelületű, nagyhatékonyságú sugárzóelemek alkalmazásának köszönhetően  mélyebbről és erősebben fog izzadni, mint más típusú szaunák bármelyikében, így garantált  a hatása akár 21 nap alatt! 

Meg fog döbbeni milyen hatásos a fogyasztás, méregtelenítés, bőrszépítés terén ez  az infraszauna!

És ami még Önnek nagyon fontos lehet:

60 000 üzemórára gyártott és méretezett fűtőbetétek! Így egy életre szóló szaunát adunk!

A napsugárszauna - infra szauna azért került rövid idő alatt a FITNESS és WELLNESS mozgalom élvonalába, mert nem csak méregtelenítésre alkalmas, hanem egyúttal olyan jó erőnléti állapotot is biztosít, mintha valaki folyamatosan megerőltető aerobik gyakorlatokat végezne.

A fekvő napsugárszaunát ( infra szauna) a kis helyigény és könnyű mozgathatóság teszi még vonzóbbá családok számára is. (ezért hordozható infraszauna néves is emlegetik)

CSAK a Sunight Saunas van partneri kapcsolatban az Amerikai Szívgyógyászati Egyesülettel, amely igazolta, hogy a napsugárszauna bizonyítottan csökkenti a vérnyomást, a koleszterint, csökkenti a triglicerid szintet, súlycsökkenést eredményez, csökkenti a vércukor szintet, és serkenti a vérkeringést.

CSAK a Sunlight Saunas infraszauna készülékeit támogatja Amerika vezető fitnesz szakértője, Jorge Cruise (angol nyelvű honlap) és a fogyás témában bestseller szerző, Dr. Mark Hyman (angol nyelvű honlap). A Sunlight Saunas szaunáit világszerte több 1000 fogyasztóközpontban és fitneszcentrumban használják.

Meg vagyunk győződve arról, hogy a napsugár szauna - infra szauna - a leghatékonyabb eszköz Önnek, amely testsúlyának legkíméletesebb, de egyben leghatékonyabb csökkentését el tudja végezni, a kívánt testsúlyt folyamatosan tartani tudja és megakadályozza a narancsbőr újbóli megjelenését!

Infraszauna | Csökkenti a vérnyomást

A Missouri Egyetem, Kansas City klinikai tanulmánya kimutatta, hogy a SolocarbonTM fűtőelemek csökkentették mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomást.

 

Egy egyszeri ingyenes kipróbálás során bemutatótermünkben is meggyőződhet arról, hogy a napsugárszaunában milyen bőségesen lehet verejtékezni.

Ha készen áll Ön is arra, hogy véglegesen lefogyjon....

akkor egy 21 napos bérlési-kipróbálási akciónk keretében az egész családjának lehetőséget biztosítunk arra, hogy minden szempontból meggyőződjön a fekvő napsugárszauna hatékonyságáról. Személyes konzultációért keressen meg szalonunkban (Bp. I.ker. Hunfalvy u.8., a Bécsi kapu közelében) , vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, a 06-1-457-0777-es telefonszámon, ahol a kipróbálás időpontját is egyeztetheti, vagy a bérlési-kipróbálási akció részleteit megbeszélheti. Legyen egy fekvő infraszauna az Ön otthonában is!

Távoli-infravörös infraszauna terméksorunk nemcsak költség-hatékonyabb, hanem a legtökéletesebb kezelést is biztosítja az Ön számára!

Infraszauna | fekvő infraszauna
Infraszauna | fekvő infraszauna

Egészségsarok...

Diétás recept az egészségesebb életért:

A párizsi Brigitte Klinika által használatos diéta, amely előnyösen átalakítja a szervezet anyagcsere forgalmát így infraszauna használatával kiegészítve gyorsabban fogyhat le Ön is...

Linkajánló: (további információ az alakormálásról, fogyásról, egészségről.....)

MiMi.hu tudástár: Minden, amit tudni akarsz az infraszaunákról.

Megjegyzés: a weboldalunkon található információ általános tájékoztatásul szolgál, nem vonatkoztatható orvosi kezelésre szoruló állapotra vagy egyedi esetekre. Előfordulhat, hogy nem tudunk hitelt érdemlő megoldást nyújtani az Ön egészségügyi panaszaira. Kérjük, mindig forduljon háziorvosához egészségügyi tanácsért.

© Copyright 2009 Marketing-Mix 7000 Kft. A weboldalon található írásos anyag cégünk tulajdona! Másolása a törvénybe ütközik.
Üdvözlöm, Dr. Peller Kálmán vagyok. Több mint 10 éve foglalkozom infraszaunákkal és egyéb egészség-javító, betegség megelőző készülékekkel. Célom, hogy Önnek mindenben segítséget nyújtsak infraszaunájának kiválasztásában. Kérdése van az infraszaunával kapcsolatban? Szívesen válaszolok Önnek, írjon bátran!
 
 Hogyan válasszak infraszaunát? - Tanulmány -
Nem lenne megkönnyebbülés, ha végre pontosan tudná, milyen szempontokat érdemes figyelmebe venni az infraszauna kiválasztásánál?

A "Hogyan válassza ki Ön a saját infraszaunáját?" c. cikksorozatunk ebben segít Önnek!

Kérem a cikksorozatot >>
 

 
Fekvő infraszauna kipróbálási lehetőség!

 
 

 
Akik már kipróbálták a napsugárszaunát:

"A napsugárszauna a bioenergiával gyógyítók kezéből áradó sugárzás elvén működik"

Prof. Dr. Török Szilveszter
Természetgyógyász
"Combomon 3-as fokozatú cellulit volt, a hát-has-csípő körméretet csökkenteni akartam. Diéta nélkül, kb. 15-20 kezelés után az eredmény 4 kg súlycsökkenés és mínusz 9 cm a derékbőségből. A narancsbőr alig észrevehető.

A bőrfiatalító hatást is megtapasztaltam: dekoltázsomat kb. 10 éve égette meg a nap, a kezelésre a bőrpír most halványult, kontúrvonala kisebb lett. Az ízületeim mozgékonyabbak lettek. A "libabőr" hatást keltő bőr kisimult."

Németh Andrásné
(Háj? Bye! Box, 1134 Bp. Kassák u. 62.) saját tapasztalat
"Szülés után vagyok egy évvel, és hat hét óta minden nap használom a fekvő szaunát, hogy visszanyerjem régi formámat.
A hat hét alatt mindenféle különösebb diéta nélkül máris sikerült megszabadulnom hét kilótól, ami azért is fantasztikus számomra, mert eddig már sok mindent kipróbáltam a fogyás érdekében, de semmi nem hozott tartós eredményt. Mindenkinek, aki egészségesen szeretne lefogyni, csak ajánlani tudom a fekvő napsugárszaunát!"

R. Andrea,
E-mail: rapsic77@freemail.hu, 2009. május 5.
 

 
Fekvő infraszauna kipróbálási lehetőség!

 
 Teljes élettertam garanciát csak a
Sunlight SaunasTM ad Önnek:

Sunlight: élettartam garancia a fűtőbetétekre!

 

Sunlight Saunas által elnyert díj

 

Sunlight Saunas Hungary
Forgalmazói iroda: 1015 Budapest Hunfalvy u. 8. Tel.: 457-07-77

Jogi nyilatkozat


Az oldal a Csika CMS segítségével készült.

 

SpamCsapda